Noutaţi

Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Iunie, a.2020În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Evoluţia traficului de pasageri în luna Aprilie 2013.

Evoluţia traficului de pasageri în luna Aprilie 2013.

Aeroportului Internaţional Chişinău a deservit un număr de 83 694 pasageri, iar cele mai populare destinaţii în luna precedentă în comparaţie cu aceiaşi perioadă a anului trecut au fost spre: Moscova (30.13%), Istanbul (14.83%), Munchen (8.16%), Verona (6.52%), Viena (5.23%) şi Bucureşti (5.17%).

Cea mai mare creştere a fluxului de pasageri pe parcursul lunii aprilie a fost înregistrată pe direcţiile spre Viena (28.27%), Munchen (27.64%), Roma (9.60%), Istanbul (5.69%), Bucureşti (3.58%), şi Verona (3.24).

Aeroportul Internaţional Chişinău este principala poartă aeriană a Republicii Moldova. În prezent, 19 companii aeriene efectuează zboruri charter şi zboruri regulate pe/de pe Aeroportul Internaţional Chişinău spre 30 destinaţii mondiale. Pe Aeroportul Chişinău activează 4 transportatori aerieni naţionali şi 15 companii aeriene străine. În anul 2012, numărul pasagerilor deserviţi a constituit 1220496, în creşterea faţă de anul 2011 cu 16.67%. Aceasta este o cifră record în istoria Aeroportului din Chişinău.

Noutați dupa tema