Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Octombrie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Chișinău fără Alcool la volanul automobilului anului 2014.

Chișinău fără Alcool la volanul automobilului anului 2014.

Bere Chişinău fără Alcool este Partenerul General al concursului „Automobilul Anului în Moldova 2014”

În luna noiembrie curent, bere Chişinău fără Alcool a devenit Partenerul General al concursului „Automobilul Anului în Moldova 2014”, eveniment organizat şi desfăşurat anual de revista Auto Expert şi Asociaţia Presei Auto din Moldova.

Ediţia din acest an al concursului  „Automobilul Anului în Moldova ” va fi lansată pe 19 noiembrie şi va avea acelaşi format ca şi în anul precedent. Cei mai buni jurnalişti şi specialişti în domeniul auto vor desemna cel mai bun automobil dintre modelele noi apărute pe piaţă. Pentru titlul „Automobilul Anului în Moldova 2014” se vor lupta 36 de automobile, cel mai bun dintre care poate fi votat pe www.autoexpert.md, începând cu ziua de mâine, 19 noiembrie 2013. Tot de mâine, până pe  12.12.2013, persoanele care vor răspunde corect la întrebările afişate pe site vor primi zilnic premii  oferite de bere Chişinău fără Alcool.

Parteneriatul bere Chişinău fără Alcool şi „Automobilul Anului în Moldova 2014” este lansat ca un mare semn de atenţionare a tuturor conducătorilor auto asupra numărului crescut de accidente rutiere. Situaţia este destul de tragică şi alarmantă pe fundalul zilei de ieri, 16 noiembrie 2013, când în întreaga lume a fost marcată Ziua comemorării victimelor accidentelor rutiere.

Prin intermediul acestui parteneriat, compania Efes Vitanta Moldova Brewery doreşte să obţină un impact pozitiv asupra conştiinţei persoanelor aflate la volan. De responsabilitatea lor depinde siguranţa propriilor vieţi şi a celor din jur. Consumul de alcool la volan este exclus în orice situaţie. Sau, efectul negativ al alcoolului poate fi evitat doar prin consumul de băuturi fara alcool.

Efes Vitanta este primul producător local de bere care, în luna martie curent, a lansat berea fără alcool. Până la acel moment, segmentul berii fără alcool din Moldova a fost ocupat doar de brandurile din import. Produsul păstrează gustul preferat al berii originale, oferind consumatorului gust excelent, siguranţă şi control în orice situaţie. Doar în cazul consumului a câtorva halbe de bere fără alcool, alcool testerul agentului de circulaţie va arăta 0 % alcool în aerul expirat, fapt confirmat printr-o testare de laborator realizată de EVMB în momentul lansării berii Chişinău fără Alcool pe piaţă. 

Noutați dupa tema