Noutaţi

Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Iunie, a.2020În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Banca de Economii a lansat colaborarea cu sistemul de transferuri internaționale Blizko

Banca de Economii a lansat colaborarea cu sistemul de transferuri internaționale Blizko

Începând de astăzi clienții Băncii au mai multe opțiuni la expedierea și primirea banilor de peste hotare – Banca de Economii a lansat parteneriatul cu sistemul Blizko.
Blizko (reprezentat de Blizko Связь-Банка) este prezent în 18 țări din Europa de Est și Asia, fiind o opțiune competitivă pentru expedierea remitențelor în acest spațiu.

Parteneriatul între Banca de Economii și Blizko Связь-Банка înseamnă posibilități mai mari de acces la noi servicii financiare, prestate la cel mai înalt nivel de calitate. Diversificarea portofoliului de transferuri internaționale este parte a strategiei ample de dezvoltare a celei mai mari bănci din Moldova și a grijii față de clienții Băncii.

„Colaborarea cu Blizko este reciproc avantajoasă pentru Banca de Economii și Blizko Связь-Банка, iar principalul câștigător este clientul nostru – o persoană activă, inteligentă, care știe să facă cele mai bune alegeri. Acum clienții Băncii pot expedia și primi bani prin intermediul unui sistem sigur, care propune comisioane mici și o extindere geografică destul de amplă”, a menționat Roman Cojuhari, Șef Secția Marketing a Băncii de Economii.
Banca de Economii dispune de cea mai mare rețea de retail banking din țară, cu o acoperire teritorială de peste 45%, fiind prezentă în cele mai multe orașe și sate din țară.

Blizko este un sistem de transferuri internaționale, prezent în 18 țări partenere ale proiectului. Mijloacele bănești sunt disponibile după 1 minut de la expedierea prin sistemul Blizko, în 3 valute internaționale – euro, dolari SUA, ruble rusești. Comisioanele diferă în dependență de sumă și sunt avantajoase.

Detalii pe www.bem.md.

Noutați dupa tema