Noutaţi

Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Iunie, a.2020În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Banca de Economii a inaugurat Filiala nr.50

Banca de Economii a inaugurat Filiala nr.50

Procesul de modernizare și optimizare a Băncii de Economii (BEM) continuă. Pe 28 octombrie curent și-a deschis larg ușile Filiala nr.50, pe bd. Grigore Vieru 26/1. Acțiunea este parte a unui plan ambițios de modernizare și extindere a rețelei celei mai mari bănci din Republica Moldova. La evenimentul de deschidere au participat acționarii Băncii, membrii Comitetului de Conducere, reprezentanți ai puterii de stat, dar și parteneri şi clienţi ai Băncii.

În această vară am prezentat publicului larg planul de dezvoltare a Băncii pentru următoarele luni și iată rezultatul. Așa cum am promis, suntem prezenți la deschiderea unei filiale noi a Băncii. Acesta este parte a strategiei ample de dezvoltare și extindere a rețelei Băncii”, a declarat în discursul său, Ilan Şor, Preşedintele Consiliului Băncii.

"Dechiderea unei noi filiale înseamnă că Banca are perspectivă, Banca are putere, Banca se dezvoltă. Banca de Economii este cea mai mare bancă, căreia îi urez realizări mari și mult succes", a menționat Leonid Talmaci, președintele Asociației Băncililor din Republica Moldova, prezent la evenimentul de deschidere a Filialei nr. 50, BEM.

Amplasat chiar în centrul capitalei, noul oficiu are un design modern şi practic. Filiala este dotată cu tehnică de ultimă generație, pentru optimizarea la maxim a procesului de deservire a clienților.

Banca de Economii își confirmă sloganul Cea mai mare Bancă”. Astăzi, Banca de Economii are o rețea de 576 subdiviziuni, ceea ce reprezintă 45% din întreaga rețea de retail banking din țară. Până la sfârșitul anului vom mai deschide 5 locații noi”, a mai spus Ilan Shor în cadrul evenimentului.

Filiala va deservi clienți persoane juridice, cît și fizice. Pentru mai multă comoditate, au fost amenajate săli aparte pentru deservirea separată a celor două categorii de clienți.

Aliona Mustea, director filiala nr.50: “Vom acorda o atenție sporită procesului de deservire, deoarece fiecare client este important pentru noi. Personalul filialei este bine pregătit, profesionist și informat.”

Întreg portofoliul de produse și servicii ale BEM este pus la dispoziția clienților: deserviri de conturi, procesări rapide ale plăților, carduri bancare, transferuri. Pentru comoditatea consumatorilor, la intrare a fost instalat un bancomat.

 

Preşedinte Interimar, Viorel Bîrca, a vorbit despre performanţele Băncii din ultimele luni, obţinute prin aplicarea unei strategii de lucru corecte şi orientate pro client. “Activele totale au ajuns la circa 11 mlrd lei, la situația din 30.09.2014.  (ceea ce este cu 28% mai mult față de începutul anului).

Soldul total de depozite a depășit 8,5 mlrd lei, acesta fiind cel mai important indicator al încrederii clienților în Bancă.

Odată cu deschiderea unei noi filiale, Banca de Economii a devenit mai aproape de clienţii săi, urmând strategia de dezvoltare și oferind cele mai noi și mai bune produse, în locații moderne și comode.

Programul Filialei nr.50 a Băncii de Economii:

Luni – Vineri  09:00 – 17:00

 

Vă așteptăm pe adresa bd. Grigore Vieru 26/1

Noutați dupa tema