Noutaţi

Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Banca de Economii a desemnat câştigătorii primei etape a campaniei „Câştigă premii de zeci de mii cu MasterCard şi Banca de Economii!”

Banca de Economii a desemnat câştigătorii primei etape a campaniei „Câştigă premii de zeci de mii cu MasterCard şi Banca de Economii!”

Cardurile bancare înseamnă instrumente de plată moderne, sigure şi comode, dar mai înseamnă, în cazul cardurilor emise de Banca de Economii, posibilităţi reale de a câştiga premii importante.

Astfel, prin campaniile sale promoţionale, Banca urmăreşte răsplătirea fidelităţii clienţilor săi şi sublinierea importanţei efectuării achitărilor cu card.

În cadrul unei ceremonii solemne, Banca de Economii a felicitat şi premiat câştigătorii primei etape a campaniei „Câştigă premii de zeci de mii cu MasterCard şi Banca de Economii!”  Cei 18 norocoşi au beneficiat de premii frumoase: carduri bancare cu solduri ce variază între 500 şi 10,000 lei!

Iniţiată la data de 15 august 2013, campania „Câştigă premii de zeci de mii cu MasterCard şi Banca de Economii!întruneşte în calitate de participanţi toţi deţinătorii de carduri bancare de tip MasterCard/Cirrus Maestro, emise de Banca de Economii care au efectuat achitări în reţeaua retail în sumă de peste 50 de lei. La campanie participă toate achitările, astfel încât mai multe achitări înseamnă mai multe şanse de câştig.

La campanie sunt invitaţi să participe şi deţinătorii de carduri emise în cadrul proiectelor sociale: mamele tinere şi pensionarii!

Banca de Economii îşi invită toţi clienţii să efectueze şi în continuare achitări cu card, pentru că în a doua etapă sunt puse în joc alte 18 premii, dar şi premiul mare, în valoare de 20,000 lei! Campania se desfăşoară până la data de 15 decembrie 2013!

Detalii pe www.bem.md sau în orice subdiviziune a instituţiei.

Noutați dupa tema