Noutaţi

În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Ai auzit? Banca de Economii și Western Union îți răsplătesc fidelitatea

Ai auzit? Banca de Economii și Western Union îți răsplătesc fidelitatea

Stimate client!

Începând de astăzi, 15 mai 2013, Banca de Economii S.A. şi Western Union îţi răsplătesc fidelitatea!

Primeşte sau expediază un transfer prin sistemul Western Union la ghişeele Băncii de Economii S.A. şi profită de şansa de a câştiga premii instant şi zeci de premii băneşti importante!

Campania de fidelitate premiază:

Expeditorii de transferuri Western Union la ghişeele Băncii de Economii S.A. (în perioada 15 mai – 15 august 2013): 

Premii instant – 1 $ acordate în contul telefonului mobil.
Premii mari - 10 x 1,000 USD, acordate prin tragere la sorţi

Beneficiarii de transferuri Western Union la ghişeele Băncii de Economii S.A. (în perioada 15 mai – 15 septembrie 2013):

Premii băneşti:
1 x 10,000 lei
2 x 5,000 lei;
10 x 1,000 lei;
20 x 500 lei
acordate prin tragere la sorţi

Folosind serviciul de transfer de bani Western Union in rețeaua Băncii de Economii S.A. beneficiezi de:

Libertatea de a primi sau trimite bani rapid şi sigur, oriunde in străinătate
Comisioane mici, de doar 1% în ţările spaţiului CSI
Cea mai extinsă rețea de agenții, peste 230 de subdiviziuni ale Băncii aproape de tine, în toată ţara

Detalii cu privire la Campanie pot fi vizualizate pe site-ul oficial al Băncii sau în orice agenţie a Băncii de Economii S.A.

Ai auzit? Banca de Economii și Western Union îţi răsplătesc fidelitatea!

Noutați dupa tema