Aeroportul Internaţional Chişinău iese în evidenţă în publicaţiile de specialitate internaţionale

Aeroportul Internaţional Chişinău iese în evidenţă în publicaţiile de specialitate internaţionale

Succesele şi ritmul intens de dezvoltare al Aeroportului Chişinău sunt cunoscute de către cele mai mari companii aeriene şi aeroporturi din lumea întreagă. În Future Airport http://www.futureairport.com/mediapacks/  una dintre cele mai importante publicaţii de specialitate internaţională, AIC iese în evidenţă, fiind descrisă retrospectiva procesului de modernizare şi investiţiile făcute de către concesionarul Avia Invest în infrastructura aeroportuară.  

În articol sunt menţionate schimbările majore prin care a trecut Aeroportul Chişinău – extinderea şi modernizarea terminalului, construcţia celei de-a doua piste, reconstrucţia şi extinderea peronului, căilor de rulare vechi, importanţa securităţii pasagerilor pentru Avia Invest şi impactul pozitiv al investiţiilor pentru dezvoltarea durabilă a principalei porţi aeriene a Republicii Moldova.

La fel, această publicaţie va fi distribuită la toţi participanţii conferinţei Routes Europe 2018 care se va desfăşura în periaoda 22-24 aprilie, în Bilbao, Spania.

FUTURE AIRPORT are o experiență vastă în a ajuta aeroporturile mari și mici să atragă transportatori aerieni și să dezvolte rute în toate părțile lumii. Această publicație de top se mândrește cu

o distribuție unică la nivel mondial pentru directorii executivi din companiile aeriene, aeroporturi și ANSP-uri și se bazează pe o experiență de aproape 50 de ani de publicare de înaltă calitate, orientată spre mediul de afaceri.

Noutați dupa tema