Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Ianuarie 31 a.2020Va reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

1 000 000 de carduri Visa emise de MAIB.

1 000 000 de carduri Visa emise de MAIB.

Mulţumim clienţilor pentru performanţa comună

Moldova Agroindbank a emis cardul VISA cu numărul 1 000 000, un motiv în plus de a sărbători performanţele comune pe care zi de zi le obţinem împreună cu clienţii.

Astăzi un card VISA de la MAIB oferă clienţilor: siguranţa banilor; comoditatea gestionării mijloacelor financiare; rapiditatea efectuării plăţilor datorită tehnologiei Contactless; plăţi simple şi securizate în mediul online; posibilitatea utilizării cardului atât în ţară, cât şi peste hotare în reţeaua comercianţilor care afişează sigla sistemului internaţional de plăţi etc.
“Cu gratitudine pentru un parteneriat de succes” - este mesajul primit de MAIB din partea VISA International cu ocazia emiterii cardului milionar.

“Cu recunoştinţă pentru performanţa comună” – este mesajul pe care îl adresează întreaga echipă Moldova Agroindbank clienţilor băncii – pentru încredere şi performanţele obţinute.
MAIB şi sistemul de plăți VISA International au o istorie frumoasă de parteneriat începând cu anul 2002. În aceşti 17 ani Moldova Agroindbank a devenit cel mai important acceptant și emitent al cardurilor VISA în Republica Moldova.

Recent, Moldova Agroindbank a lansat în premieră pentru piața bancară din ţară posibilitatea de achitare în rate prin utilizarea cardului bancar, primul card de cumpărături fără dobândă – LiberCard, oferit clienților exclusiv prin cardul „Visa Rewards”.

Lucrăm continuu pentru a oferi noi avantaje şi funcţionalităţi clienţilor Moldova Agroindbank. Să performăm împreună!

Noutați dupa tema