Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Septembrie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

O conductă de gaz de înaltă presiune va fi construită în orașul Ceadîr-Lunga pentru a crește atractivitatea investițională a Zonei Economice Libere ”Valkaneș”.

O conductă de gaz de înaltă presiune va fi construită în orașul Ceadîr-Lunga pentru a crește atractivitatea investițională a Zonei Economice Libere ”Valkaneș”.

Inițiativa a venit din partea bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, în cadrul unei întâlniri cu Ministrul Economiei și Infrastructurii, Serghei Răilean, la care au mai participat președintele Consiliului de Administrare al SA ”Moldovagaz”, Vadim Ceban, și deputatul Fiodor Gagauz. Părțile au discutat despre dezvoltarea subzonei din Ceadîr-Lunga, care face parte din Zona Economică Liberă ”Valkaneș”, menționând importanța dezvoltării infrastructurii acestei subzone pentru a-și spori atractivitatea investițională. În acest context, bașcanul a venit cu o inițiativă de a construi o conductă de gaz de înaltă presiune care să răspundă necesităților viitorilor investitori. La rândul său, Ministrul Economiei și Infrastructurii a menționat că accesul la resursele energetice va deveni un avantaj competitiv important al subzonei Ceadîr-Lunga în comparație cu alte subzone și platforme industriale. Serghei Răilean a subliniat că Ministerul Economiei și Infrastructurii va contribui la atragerea de fonduri din Bugetul de stat și din fonduri pentru implementarea acestui proiect. // 03.09.2020 - InfoMarket.

Noutați dupa tema