Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Decembrie, a.2020Straniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

În perioada 8-9 august vor avea loc consultările publice cu autoritățile centrale și locale la proiectul Planului de Acțiuni al Guvernului pentru 2019-2020.

În perioada 8-9 august vor avea loc consultările publice cu autoritățile centrale și locale la proiectul Planului de Acțiuni al Guvernului pentru 2019-2020.

Potrivit serviciului de presă al guvernului, proiectul de document acoperă acțiuni în diferite domenii, care sunt grupate în următoarele secțiuni: elaborarea statului de drept; management îmbunătățit; finanțe publice; economie și infrastructuri; capital uman și social; apărare și securitate națională; agricultură și dezvoltare agricolă; politica externa; diaspora; statul de drept; societatea civilă, mass-media și drepturile omului; reintegrarea țării. Planul de acțiune al guvernului a fost elaborat pe baza priorităților Programului de activitate al Guvernului și a Acordului de asociere RM-UE, precum și a prevederilor Memorandumului cu FMI. Planul de acțiuni este elaborat în baza priorităților Programului de activitate al Guvernului și a prevederilor Acordului de Asociere RM-UE, dar și a prevederilor Memorandumului cu FMI/BM, care au drept scop ghidarea activității întregului Guvern. Consultările publice sunt organizate în scopul asigurării transparenței în procesul decizional. Consultările cu privire la proiectul de document vor fi organizate pe teme, pentru fiecare secțiune este o institutie responsabil. Programul și locul de desfășurare a consultărilor pentru fiecare secțiune a planului de acțiune sunt publicate pe site-ul web al guvernului. Reprezentanții autorităților centrale și locale, precum și ai societății civile, trebuie să se înregistreze în avans pentru participare. // 06.08.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema