Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Ianuarie 31 a.2020Va reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Premierul Maia Sandu a cerut șefului MAEIE să-l cheme la Chișinău pe ambasadorul Moldovei în Rusia pentru consultări privind vizita pe 24 august a ministrului rus al apărării, Serghei Șoigu.

Premierul Maia Sandu a cerut șefului MAEIE să-l cheme la Chișinău pe ambasadorul Moldovei în Rusia pentru consultări privind vizita pe 24 august a ministrului rus al apărării, Serghei Șoigu.

Ea a menționat că trebuie să fie elucidate toate circumstanțele ce țin de organizarea acestei vizite, despre care guvernul nu a fost informat oficial. La ședința guvernului, Sandu l-a atenționat pe ministrul apărării, Pavel Voicu, despre faptul că, deoarece nu au fost respectate procedurile necesare ce țin de organizarea vizitei, aceasta nu poate fi considerată oficială și, ca urmare, el nu poate semna niciun fel de acorduri oficiale la întrevederea cu omologul său rus. ”Pentru invitarea în țară a oaspeților cu vizite oficiale este nevoie de anunțat despre aceasta guvernul, să fie revolvate aspectele de procedură, să fie asigurată participarea MAEIE și a ambasadei în elaborarea agendei și pregătirea protocolului unei astfel de vizite. Neîndeplinirea acestor proceduri face vizita privată, nu oficială. Nu ați întreprins pașii necesari, respectiv, vizita lui Serghei Șoigu nu este oficială. Niciun fel de acorduri sau înțelegeri oficiale nu vor putea fi semnate. Șoigu poate vizita Moldova ca persoană privată. Și dacă vine în vizită privată, el nu poate avea delegație reprezentativă”, a spus premierul. Ea l-a somat pe șeful MAEIE, Nicu Popescu, să ia legătura cu ambasadorul Moldovei în Rusia și să-l cheme la Chișinău pentru consultări și stabilirea tuturor detaliilor incidentului produs. // 21.08.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema