Noutaţi

În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Moldova va solicita ajutor autorităților americane în investigarea furtului miliardului și lansarea unui nou program de finanțare a Millennium Challenge Corporation.

Moldova va solicita ajutor autorităților americane în investigarea furtului miliardului și lansarea unui nou program de finanțare a Millennium Challenge Corporation.

Aceasta a declarat prim-ministrul Moldovei, Maia Sandu, ca răspuns la întrebările jurnaliștilor despre obiectivele viitoarei sale vizite oficiale în Statele Unite. Ea a menționat că scopul vizitei a fost să prezinte planurile actualei guvernări și să primească sprijin suplimentar din partea autorităților americane. Maia Sandu a menționat că acest lucru a fost spus și în cadrul întâlnirii sale recente cu consilierul de securitate națională american, John Bolton. „Ne bazăm pe asistența americană, inclusiv în investigarea „furtului miliardului” și dorim să oferim asistență procuraturii noastre, deoarece acesta trebuie să-și consolideze în mod semnificativ capacitățile, mai ales atunci când investighează astfel de încălcări financiare și bancare. Așteptăm cu nerăbdare să avem asistență suplimentară din partea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Departamentul de Stat al SUA și Corporația Provocării Mileniului. Sperăm să începem o discuție cu privire la alocarea celei de-a doua tranșe de asistență financiară de către această corporație Moldovei ”, a declarat premierul Republicii Moldova. Ea a menționat că în timpul vizitei în Statele Unite va avea multe întâlniri, detaliile cu privire la programul vizitei vor fi prezentate ulterior. Amintim ca, prim-ministrul Maia Sandu va efectua o vizită oficială în Statele Unite în perioada 31 august - 4 septembrie împreună cu un număr de membri ai guvernului. Maia Sandu a scris pe pagina sa de socializare că prioritatea este aprofundarea dialogului strategic cu Statele Unite, cooperarea în domenii cheie, atragerea de investiții și crearea de noi locuri de muncă.// 30.08.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema