Noutaţi

În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Guvernul intenționează să aprobe cadrul bugetar pe termen mediu pentru 2020-2022  până în noiembrie curent, precum și să asigure o transparența mai mare activităților sale.

Guvernul intenționează să aprobe cadrul bugetar pe termen mediu pentru 2020-2022 până în noiembrie curent, precum și să asigure o transparența mai mare activităților sale.

Conform proiectului Planului de acțiune al Guvernului pentru anii 2019-2020, guvernul Maia Sandu va aproba anul acesta politica fiscală pe termen mediu până la sfârșitul lunii noiembrie. În același timp anul viitor, Cabinetul intenționează să revină la condițiile de planificare bugetară stabilite prin lege. Astfel, cadrul bugetar pe termen mediu pentru anii 2021-2023 este planificat să se pregătească, urmând să fie efectuate consultări și să fie aprobat până în iunie 2020. Proiectul de plan de acțiune prezentat pentru consultare publică prevede, de asemenea, asigurarea transparenței activității Cabinetului: toate instituțiile și departamentele vor publica planuri, rapoarte, strategii pe site-urile lor web. De asemenea, guvernul intenționează să aprobe un buget civil pentru 2020. Potrivit proiectului, Cabinetul intenționează să deblocheze relațiile cu FMI, să restabilească încrederea cu UE și să obțină acces la asistență macrofinanciară și sprijin bugetar și să intensifice relațiile cu Banca Mondială și alți parteneri străini de asistență financiară și tehnică.// 01.08.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema