Noutaţi

Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Iunie, a.2020În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Guvernul a creat o comisie permanentă pentru organizarea și petrecerea licitațiilor pentru funcții de conducere înalte - secretar general adjunct al Guvernului, secretari generali ai ministerelor etc.

Guvernul a creat o comisie permanentă pentru organizarea și petrecerea licitațiilor pentru funcții de conducere înalte - secretar general adjunct al Guvernului, secretari generali ai ministerelor etc.

Cabinetul de Miniștri a aprobat componența nominală a comisiei, care a inclus 7 persoane. Comisia ete condusă de secretarul general al Guvernului, Andrei Spânu. De asemenea, include reprezentanți ai Academiei de Administrație Publică, Academiei de Cunoștințe Economice din Moldova, Centrul de Parteneriat pentru Dezvoltare, Fundația Est-Europeană și alții. Comisia organizează și petrece concurs pentru următoarele funcții: secretar general adjunct al Guvernului, secretar general al ministerelor, vicepreședinți ai organelor administrative. Anterior, s-a mentionat că în Moldova a fost adoptată o lege care prevede schimbarea statutului de "secretar general al Guvernului", "secretar de stat" și "șef adjunct al biroului teritorial al Cancelariei de Stat" dintr-o funcție publică la o funcție publică responsabilă și prevede stabilirea poziției "secretar general al ministerului ", care va înlocui postul de "secretar general de stat ". În același timp, documentul vizează delimitarea competențelor "secretarului de stat" și "secretarului general al ministerului". S-a convenit ca secretarul de stat al ministerului să fie numit de către Guvern la propunerea ministrului. Principalele criterii de numire vor fi criteriile de integritate și profesionalism. În general, proiectul de lege va permite eliberarea activităților ministerelor și eliberarea din funcțiile lor a secretarilor generali şi a secretarilor de stat compromisi care au fost implicați în activități politice în timpul programului de lucru, au participat la campania electorală, lucrând atunci pentru Partidul Democrat. // 29.07.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema