Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Guvernul Republicii Moldova va ajuta companiile din capitală să-și achiziționeze propriile instalații de tratament a apei, ceea ce va rezolva problema mirosurilor neplăcute din oraș.

Guvernul Republicii Moldova va ajuta companiile din capitală să-și achiziționeze propriile instalații de tratament a apei, ceea ce va rezolva problema mirosurilor neplăcute din oraș.

Acest lucru a fost declarat de premierul Mai Sandu în cadrul unei ședințe de guvern la care Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a prezentat informații despre investigarea situației la stația de epurare Canal Apă, din cauza căreia locuitorii Capitalei sunt deranjaţi de mirosuri neplăcute. Persoanele responsabile au spus că a fost creat un grup de lucru pentru a investiga situația și care a stabilit că un număr de producători nu respectă cerințele legale și nu își instalează propriile instalații de tratament a apei. Din această cauză, stația de tratare a apelor reziduale Apă Canal este supraîncărcată și nu poate asigura tratarea apelor uzate. În acest sens, vicepremierul și ministrul afacerilor interne, Andrei Năstase, a dispus ca la întreprinderi să fie efectuate inspecțiile neprogramate pentru a asigura respectarea legii. Drept urmare, procurorii au deschis deja mai multe dosare penale. „Acest lucru se întâmplă de mulți ani. Agenții economici știu că există o lege, dar nu o respectă pentru că simt că nu vor fi traşi la răspundere. Drept urmare, locuitorii orașului trebuie să sufere. Dacă acești agenți economici ar fi fost aspru pedepsiți în trecut, ar fi achiziționat deja echipamentele necesare. Pedeapsa trebuie să fie foarte dură", a subliniat premierul Maia Sandu. De asemenea, Premierul i-a dat indicaţii ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Georgeta Mincu, să găsească modalități de a acorda credite agenților economici pentru achiziția și instalarea propriilor lor unități de tratament. Secretarul de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Iuliana Cantaragiu, a explicat că legislația permite suspendarea activităților unui agent economic care a provocat daune semnificative mediului până la corectarea situației. // 05.09.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema