Noutaţi

Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Martie, a.2021Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Underland 2020 - Wine Revolution

Underland 2020 - Wine Revolution

28 Noiembrie 2020, 12:00 - 22:00

Locul:Mileștii Mici
Scopul de bază al Underland 2020 – Wine Revolution era să dăm o luptă acerbă cu frigul și să nu permitem Iernii să-și lungească șederea sa pe meleagurile noastre. Văzând acest avânt frenetic, Iarna s-a speriat și nu s-a mai încumetat să sosească, lăsându-ne fără de replică în fața sa, un inamic destoinic, pentru care ne pregăteam de ceva vreme. Din această cauză, suntem nevoiți să amânăm desfășurarea Festivalului nostru.

Ei, dacă e să luăm lucrurile nițel mai serios, ne-am propus să facem un eveniment de care nu s-a mai auzit și nu s-a mai văzut, dar ne-am ciocnit cu niște impedimente de ordin tehnic, care nu ne permit să obținem rezultatele dorite, la moment. Anume din motiv că ne-am dori să fim pregătiți ca la carte și să oferim o experiență de neuitat, pe care o și planificăm pentru oaspeții noștri, suntem nevoiți să amânăm Underland 2020 – Wine Revolution, din data de 29 februarie 2020, până pe data de 28 Noiembrie 2020.

Cinci km din galeriile vinăriei Mileștii Mici se vor transforma miraculos în cinci kilometri de petreceri și muzică stradală. Ne așteaptă 10 ore de muzică, iar pe cele 3 scene ale festivalului vor cânta 30 de colective muzicale din ţară și de peste hotarele ei, în stil jazz, pop, funky, etc.

Și în 2020, oaspeții se vor bucura de cele mai diferite bucate, la cele minim 12 restaurante și terase. Ei vor putea gusta de la mâncare tradițională, până la dulciuri, cafea, vin și vin fiert.

Biletele standard vor putea fi achiziționate începând cu 1 ianurie și până în ziua evenimentului, la prețul de 250 de lei.