Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Octombrie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Ultima sâmbătă a verii o petrecem la Festivalul Cucuteni: Flacăra Măiestriei

Ultima sâmbătă a verii o petrecem la Festivalul Cucuteni: Flacăra Măiestriei

Festivalul Cucuteni: Flacăra măiestriei se apropie cu pași grăbiți. Sâmbătă, 25 august, începând cu ora 14:00 ești așteptat împreună cu familia și prietenii să petreci cea mai colorată sâmbătă a acestei veri la Centrul de Instruire și Agrement Moldtelecom. Există un milion de motive pentru a fi parte a acestui eveniment, dar am decis să vă intrigăm cu doar câteva dintre acestea.

1.            O expoziție nemaipomenită cu lucrări de ceramică și pictură realizate de 20 de artiști din 10 țări: Brazilia, SUA, Franța, Olanda, Norvegia, Turcia, Ucraina, Polonia, Lituania și Moldova.

2.            Ateliere de creație: la arena olarilor, toată lumea își va putea încerca puterile și răbdarea la o roată de olărit.

3.            Activități pentru copii: bazin colorat, zonă acvatică, activități interactive la Vatra Familiei, ateliere de ceramică, pictură și săpături pentru viitorii arheologi.

4.            Restaurarea Casei Cucutenilor.

5.            Orășelul Meșteșugarilor va găzdui 20 de meșteri populari din toată țara, care vor prezenta lucrările lor inedite și vor organiza activități și ateliere de creație.

6.            Bucurii la kilogram! În timpul festivalului vor fi organizate 3 happy hours pentru mic și mare. De la 15:00 la 16:00 - înghețată gratuită pentru copii, între 16:00 și 17:00 vă așteaptă multe mere proaspete, iar de la 18:00 până la 20:00, adulții pot consuma gratuit  vin spumant.

7.            Concert cu Via Dacă și oaspeții din Ucraina, TOPORKESTRA. https://www.youtube.com/watch?v=nBJ030rrmbQ

8.            Show excepțional cu flăcări

9.            Momentul culminant al festivalului: arderea sculpturii tradiționale din ceramică creată de ceramistul lituanian Rytis Konstantinavičius  

10.        Bucate tradiționale delicioase și diferite gustoșenii

11.        Ultima sâmbătă a verii - relaxare cu familia într-un cadru ambiant nemaipomenit

Transport spre Festivalul Cucuteni

Organizatorii pun la dispoziția vizitatorilor transport până la Centrul de Instruire și Agrement Moldtelecom. Microbuzele vor pleca de la Hotelul Turist la fiecare 30 de minute, începând cu ora 13:00. Prețul călătoriei într-o singură direcție constituie 35 de lei. 

 Bilete festival

Cost bilete online: 50 lei

Cost bilet la eveniment: 70 lei

Copiii mai mici de 12 ani intră gratuit.

Biletele online pot fi procurate pe https://iticket.md/event/festivalul-cucuteni-2018-flacara-maiestriei

Mai multe detalii despre Festivalul Cucuteni: Flacăra măiestriei: https://www.facebook.com/events/487201175076655/

Organizator: Art Studio Picasso

Eveniment sub egida brandului turistic de țară Pomul Vieții

Parteneri Strategici: Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei

Sponsor general al festivalului: Linella

Sponsor general a simpozionului: Moldtelecom

Sponsori: Moldova Agroindbank, Lukoil, Bemol.

Parteneri media: Radio Orhei, Diez.md, Agora.md, Ea.md, Noi.md, Zugo.md, Moldova.org, realitatea.md, Unica.md