Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 August, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Te visezi antreprenoare?

Te visezi antreprenoare?

Startup Academy te echipează pentru succes

Femeile au resurse nebănuite și calități care le pot ajuta să devină antreprenoare și lidere de succes.  Startup Academy powered by Tekwill vine să creeze contextul perfect pentru explorarea potențialului valoros al fetelor și femeilor din Moldova și să le ofere avântul, cunoștințele și conexiunile necesare pentru ca acestea să profite de toate oportunitățile pe care le generează antreprenoriatul tehnologic.

 

Ce îți oferă Startup Academy

Prin cursurile puse la dispoziția fetelor și femeilor din Moldova, Startup Academy urmărește să crească interesul lor pentru domeniul antreprenoriatului tech și să le furnizeze cunoștințele și instrumentele cele mai eficiente pentru a construi o afacere profitabilă. Participantele sunt încurajate să-și descopere calitățile de antreprenoare și de inovatoare în domeniul IT, să însușească practici și să preia experiențe pe care vor putea să le aplice în vaste domenii de activitate și care le vor deschide noi posibilități de carieră și afirmare.

 

Cum participi la Startup Academy


Startup Academy este dedicat tuturor persoanelor interesate de domeniul antreprenoriatului IT, dezvoltare de produse și servicii inovatoare, oportunități noi de creștere și afirmare personală.

 

Săptămânal (septembrie – noiembrie 2018), mentori experimentați îți prezintă subiecte de actualitate și informații practice, pe care le poți aplica imediat în dezvoltarea propriului startup. Poți participa la o singură sesiune care te interesează sau la toate, fără obligații, în mod absolut gratuit!

 

Aici ai posibilitatea să acumulezi cunoștințe și să te familiarizezi cu toate instrumentele necesare pentru a parcurge cu succes etapele conceperii, dezvoltării, lansării și scalării unui startup profitabil.

În următoarele săptămâni ai șansă să studiezi următoarele domenii antreprenoriale:

  • 11 octombrie, 18:00 -- Marketing [formular]
  • 18 octombrie, 18:00 -- Vânzări [formular]
  • 25 octombrie, 18:00 -- Project Management [formular]
  • 1 noiembrie, 18:00 -- Prototipizarea [formular]
  • 15 noiembrie, 18:00 -- Finanțe & Planificare financiară [formular]
  • 22 noiembrie, 18:00 -- Pitching [formular]

 

Te așteptăm în fiecare joi, începând cu 18:00, la Tekwill (str. Studenților 9/11).  Mai multe detalii despre „Startup Academy” găsești pe pagina web oficială a programului și pe

Facebook

 

Startup Academy powered by Tekwill este primul program complet, comprehensiv și practic în domeniul antreprenoriatului tehnologic, dedicat identificării, stimulării și multiplicării potențialului inovator și de business al tinerilor din Republica Moldova.  Programul are o durată de 3 luni (septembrie – noiembrie 2018), iar participarea este gratuită și este deschisă tuturor cetățenilor Republicii Moldova, care au atins vârsta de 16 ani.


Programul este realizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” și cu sprijinul UN Women (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) în cadrul Proiectului ”Abilitarea femeilor în domeniul tehnologiilor” și EFSE DF (Facilitatea de Dezvolare a Fondului European pentru Europa de Sud-Est). Parteneri Media: Agora, Diez, Locals și Unimedia.