Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Iulie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

NeamPornit alături de Petrom Moldova. Călătorești și câștigi

NeamPornit alături de Petrom Moldova. Călătorești și câștigi

Petrom Moldova, cei care pun Moldova în mișcare de 20 de ani, se alătură campaniei naționale de susținere și promovare a țării ca destinație turistică neexplorată - #NeamPornit. Petrom Moldova este primul partener care se alătură maratonului de promovarea a potențialului turistic al Republicii Moldova, sub mesajul #NeamPornit #Protejați.

Premiile și regulamentul de participare în campanie vor fi anunțate online, în cadrul unui eveniment transmis în direct pe Facebook. Acesta se va desfășura pe pagina The Moldovan Investment Agency, dar și pe pagina NeamPornit, vineri, 24 iulie, începând cu ora 12.00.


La eveniment vor participa:
Rodica Verbeniuc, Director General al Agenției de Investiții
Andrei Leahu, Șef serviciul Marketing Petrom Moldova
Viorel Barbănouă, Partener al PRofile agency

#NeamPornit #Protejati - pentru că vrem să promovăm potențialul turistic al țării și pentru că îi încurajăm pe toți să călătorească #Protejați.

Campania națională #NeamPornit a fost inițiată la sfârșitul lunii aprilie de Agenția de Investiții, partener de dezvoltare al sectorului turismului și care promovează Moldova drept o destinație turistică cu experiențe autentice și neexplorate. Inițiativa are scopul de a stimula crearea ofertelor turistice locale și creșterea consumului produsului intern, în contextul în care sectorul ospitalității a fost lovit dur de efectele pandemiei de COVID-19. Pentru mai multe informații, accesați pagina de Facebook NeamPornit sau pagina web https://neampornit.map.md/