Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Iulie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Enoteca Invino vă invită la prezentarea vinurilor de la linia noua Aurore de la F’autor

Enoteca Invino vă invită la prezentarea vinurilor de la linia noua Aurore de la F’autor

Compania de familie Fautor Winery a fost fondată la sfârşitul secolului XX. Atât vinăria, cât şi plantaţiile de viță-de-vie sunt amplasate în microzona Tigheci, făcând parte din zona viti-vinicolă „Valul lui Traian” la Sudul Moldovei. Denumirea „F’autor” î-si trage originea din limba latină şi semnifică „creator, autor”, purtând semnificatia unei responsabilități maxime pentru calitate și abordarea personalizată a vinificatorului.

Vineri, 28 septembrie, la ora 19:00, enoteca Invino vă invită la prezentarea vinurilor de la linia noua Aurore de la F’autor. Programul va include:
• 2017 Aurore Pinot Grigio
• 2017 Aurore Feteasca Regală
• 2017 Aurore Albariño-Sauvignon Blanc
• 2016 Aurore Rara Neagră
• 2016 Aurore Syrah-Cabernet Sauvignon
• 2016 Aurore Feteasca Neagră-Tempranillo

Prezentarea va fi administrată de co-proprietar companiei F’autor Rucsanda Lipcan și sommelierul enotecii Invino Inna Shanghina (Инна Шангина).

Prețul 250 MDL. În preţ sunt incluse placinte şi pateu din ficat de iepure. Rezervarea se face prin telefon 022-909-944, 079-033-385. Numărul de locuri este limitat, să nu stați mult pe gânduri.

https://invino.md/ro/eveniment/aurore-fautor-rise