Noutaţi

Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Martie, a.2021Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

15 motive pentru a merge la YARDSALE!

15 motive pentru a merge la YARDSALE!

Reușiți să prindeți TICKET TO LOVE și să călătoriți cu locomativa care vă duce spre dragoste! La data de 9 februarie, de pe peronul Gării Feroviare pornește locomotiva iubirii YARDSALE care ține drumul spre primăvară! https://www.facebook.com/events/642089789862446/
Iată 15 motive pentru a vizita YARDSALE!

1. Cadouri, piese hand-made și adevărate comori pentru îndrăgostiți.

Curând este Ziua Îndrăgostiților și înseamnă ca la târg veți putea găsi un ocean de cadouri confecționate din dragoste, piese hand-made și lucruri incredibile pentru jumătățile voastre. Mai mult de atât, vor fi o multitudine de haine, încălțaminte și accesorii. Cu siguranța veți găsi de toate! Începând cu cactuși și pandative din argint, până la cărți poștale și articole de parfumerie.

2. Barber shop la târg.

Barber shop Dirty Mexican - cel mai fain și actual barber shop din oraș! Băieții fac show din orice aranjare de păr și, chiar ei vor tunde bărbi la târg! Toți banii colectați vor fi donați pentru acte de caritate.

3. ,,Piana Vyshnia” pentru fiecare!

Un local nou în Chișinău - noi senzații pentru târg! Cea mai corectă pregătită vișinată din Lvov ce trebuie servită de către sexul frumos sau alături de el! „Piana Vyshnia” va înlocui fericirea, dragostea, săruturile calde și nopțile fierbinți!

4. Nunți rapide.

Este o tradiție pe care o respectăm deja de 10 ani - facem nunți pentru o zi! Certificatul de căsătorie este semnat chiar de Împăratul Dragostei! O nuntă în doi, în trei, cu un ursuleț de pluș sau cu o poză a unei persoane dragi sufletului, nu contează - la YARDSALE este posibil orice! Fiecare pereche va fi servit cu o vișinată! INTRAREA ÎN ROCHIE DE MIREASĂ ESTE GRATUITĂ!

5. Jocul „Dragostea la prima vedere”.

Cine cunoaște regulile jocului este un norocos. Cei care nu au reușit să-l cunoască, vor avea ocazia să învețe regulile jocului la târg. Este un show legendar - vesel și simplu! Cunoașteți oameni noi, socializați, veniți la târg să vă verificați sentimente și să câștigați cadouri drăguțe!

6. Muzica și Boicu!

Mulți dintre noi îl cunosc pe Dumitru Boicu fiind un șef al restaurantelor din capitală, alții drept un entuziast și inventator al rețetelor originale. A venit timpul să cunoașteți că Dumitru este nu doar un virtuos al cuțitelor și cratițelor, ci și Dj! La data de 9 februarie, ora 17:00, el va pregăti muzică cu dragoste!

7. Expoziție de fotografii ale Dariei Cegarovski.

Daria Cegarovki continuă să ne uimească cu abordarea ei nouă pentru editarea fotografiilor. Lucrările sale în nominalizarea „Fotografia de concepție” a ajuns în lista de concurs internațional în Austria, Rusia și Anglia. Iar noi în sfârșit vom putea admira seria de lucrări „The alien” la târg!

8. Păsările fericirii.

Curând e primăvară, iar păsările vor sosi pentru a ne readuce buna dispoziție. Pentru că la Yard Sale se întâmplă minuni, vom folosi un pic de magie și vom face ca păsările să vină chiar în februarie! Cum? O sa folosim tehnica origami alături de Stan Potoc! Porumbei, papagali și, desigur, cocostârci pentru noroc! Luați-le acasă, dăruiți-le prietenilor, agățați-le de copaci. Ce este important - să credem că totul va fi bine!

9. Tatuaje pereche.

Dragostea este pe veci, iar tatuajele pot fi temporare! „Roata Tatuată” și mereu luminoasa Xenia ne propun să venim cu jumătatea și să facem două tatuaje la doi din vopsea naturală, apoi să jucăm imediat o nuntă pentru o zi! Două tatuaje pentru prețul unuia! Iubire? Da! Durere? Nu!

10. Food court imens și delicios.

Doamna Margareta revine cu mâncarea tradițional moldovenească - plăcinte, turta „Muraveinik” și legendarele sarmale, bucătărie indiană și Ayurveda, dulciuri de la Pure Taste, brioșe, biscotti, bomboane de ciocolată Oli Chernyi, Verde Go vor servi sosuri, hummus, amestecuri magice de la Pastas, pastille de casă, granola, cheesecake-uri, prăjituri, ardei și sosuri picante de la Serghei Țurcanu și EcoVazon, condimente aromate de la ASW, alimente vegane și vegetariene, uleiuri vegetale - arahide, susan, semințe de in, semințe de mac, dovleac, provizii de acasă - roșii murate, vinete prăjite, gem de piper, miere și crem din miere, ceaiuri de plante, spirulină, fructe uscate, nuci și multe altele! Sperăm să le încercați pe toate!

11. Unicornul magic!

Câte nu s-au scris despre Pinot Noir… Cum ar fi, această domnișoară este capabilă să înțepe atât un viticultor, un vinificator, cât și un iubitor de vin! La târg Pinot Noir de la Unicorn Winery va chema pe toți într-un dans pasional, tachinând cu aluzii, chemând în aventuri sălbatice. Pentru a găsi unicornul e nevoie de doi! Porniți în aventură!

12. Ghicitul în cărti la dragoste.

Drum lung și valet de caro! Regina de spadă și Regele Inimilor! Ce a fost, ce va fi, ce va liniști inima! Cărțile știu totul, iar țiganii știu totul despre ghicirea în cărți și nu numai! Pentru prima dată, faimoasa Madame Luladza va fi la târg - vede trecutul și prezice viitorul! Pregătiți monedele!

13. Zonă pentru copii.

Cei care cu adevărat îmbină utilul cu plăcutul sunt copiii. Centrul pentru copii Art-Studio Amighen va învăța copiii să confecționeze figuri ale personajelor preferate din lut! Iar după lecția interactivă, cei mici vor putea să se scufunde printre diversitatea de jocuri alături de prietenii săi!

14. Confecționăm săpun!

O posibilitate extraordinară de a afla etapele de pregătire a săpunului natural și inofensiv alături de meșterii din echipa „Lumea bună”! Îl pregătim chiar la târg! O diversitate de culori, arome și forme, iar pe lângă toate veți avea oportunitatea de a învăța cum ne spălăm pe mâini corect!

15. Desenăm comiscuri adevărate.

La târg poți găsi de toate! Pe lângă micile cărți poștale și o multitudine de decorațiuni făcute hand-made, Octavian Curoșu este gata să îți deschidă lumea comicsurilor, care le poți face chiar tu! Tot ce trebuie să știi este să ții creionul în mână, iar cu o doză de creativitate poți face minuni! Dragostea către artă începe la YARDSALE!

Avem dragoste cât duce trenul și o vom împărți la toți!
Duminică, 9 februarie, ora 12:00!
Gara Feroviară, str. Piața Gării 1!
Ticket to love - 60 mdl!
Intrarea pentru copiii până la 12 ani și pensionari este gratuită.