Telecomunicatii

Volumul total al veniturilor provenite din activitățile desfășurate în sectorul comunicaţiilor electronice   a scăzut in trimestrul III curent, față de perioada similară a anului trecut, cu 4,2% și a totalizat 1,6 mld. lei.

Volumul total al veniturilor provenite din activitățile desfășurate în sectorul comunicaţiilor electronice a scăzut in trimestrul III curent, față de perioada similară a anului trecut, cu 4,2% și a totalizat 1,6 mld. lei.

12.12.2018

Raportul privind evoluția pieței de comunicații electronice în trimestrul III al anului 2018, publicat astăzi pe pagina web oficială a Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), arată că scăderea atestată în perioada de raport a fost determinată de micșorarea vânzărilor pe trei segmente de piață: telefonie mobilă, telefonie fixă, transmisia și retransmisia programelor audiovizuale. Astfel, vânzările pe piața serviciilor de telefonie mobilă au scăzut cu 5,5% și au alcătuit 826 mil. lei, pe cea a serviciilor de telefonie fixă s-au micșorat ...
full text

Restul materialelor

Pagina solicitata este disponibilă doar abonatilor resurselor de informatii InfoMarket:  1 din 225
2 >
ultima