Noutaţi

Vino să afli cine sunt câștigătorii competiției de decorare a vitrinelor magazinelor fashion

Vino să afli cine sunt câștigătorii competiției de decorare a vitrinelor magazinelor fashion

18 designeri de vitrine își vor prezenta proiectele finale realizate în cadrul celei de-a doua ediții a competiției de decorare a vitrinelor magazinelor fashion – „ART OF DISPLAY: Fashion Window Competition 2018”. Decoratorii au muncit timp de aproximativ trei luni la amenajarea și decorarea vitrinelor pentru nouă branduri DININIMĂ: „Anette”, „Batistrada”, „Oldcom”, „Ponti”, „Tricon”, „Vasconi”, „Vitalie Burlacu”, „Zorile” și magazinul „MODA”.

Concursul a fost organizat de Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPhouse” cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida), în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), M&W Merchandising and Windows School (Rusia), Platforma Design Cafe & Club, Magazinul Supraten, Centrul Național de Încălțăminte „Zorile", Cofetăria „Dolce Parma”, Magazin „Crafti”, Agenția de publicitate „Orhid Color”, Parteneri Video „25th Frame”.

Evenimentul de desemnarea a câștigătorilor și de decernare a premiilor va avea loc vineri, 8 iunie, cu începere de la ora 18:00, la terasa centrului comercial „Zity Mall” (str. Calea Ieșilor, nr. 8).

Mai jos găsiți și agenda evenimentului.

Agenda evenimentului de încheierea a competiției
„ART OF DISPLAY: Fashion Window Competition 2018”

18:00 - 18:30 Înregistrarea participanților
18:30 - 19:00 Prezentarea Vitrinelor Decorate
19:00 - 19:30 Ceremonia de Decernare a Premiilor
19:30 Networking