Programul „Makers’ Fundamentals” continuă cu un atelier de 3D Printing

Programul „Makers’ Fundamentals” continuă cu un atelier de 3D Printing

Programul „Makers’ Fundamentals” realizat de „Atelier 99” cu suportul Proiectului de Competitivitate al USAID Moldova continuă cu un nou atelier: 3D Printing.
Atelierul de 3D Printing va avea loc astăzi, 17 octombrie, începând cu ora 18:00, în blocul 6 al Universității Tehnice din Moldova (str. Studenților, nr. 7).
În cadrul atelierului 3D Printing, doritorii vor explora una dintre cele mai discutate tehnologii de fabricare din ultima vreme. Cu ajutorul acesteia, doritorii vor experimenta pentru a crea o mască, accesorii tematice sau alte suporturi necesare pentru electronica integrată pentru costumele de Halloween.
Agenda Atelierului de 3D Printing:
18:00 -18:15 Înregistrarea participanților
18:15 -18:45 Introducere în temă. Informații despre metodele de printare 3D. Exemple
18:45 -19:30 Pregătirea modelelor pentru printare 3D
19:30 -20:00 Lucrul asupra modelelor

Programul „Makers’ Fundamentals” durează 3 săptămâni, iar la acest curs pot participa toți doritorii de a-și construi propriile costume pentru Halloween. Participanții vor crea conceptul costumului, vor fi inițiați în bazele proiectării costumului, dar și a circuitelor electrice, iar la final vor putea să se bucure de piesele vestimentare create. Detalii despre Programul „Makers’ Fundamentals” găsiți pe pagina de facebook a „Atelier 99” https://www.facebook.com/atelier99.org/

Noutați dupa tema