Oriunde în lume ne-am afla, în acest an sărbătorim împreună „Acasă de Crăciun”

Oriunde în lume ne-am afla, în acest an sărbătorim împreună „Acasă de Crăciun”

În ajunul lansării primului Târg de Crăciun tradițional, în stil european, desfășurat la Chișinău, turiștii și conaționalii noștri care se întorc în țară sunt invitați să participe la cel mai frumos eveniment al iernii.

La punctele de trecere a frontierei de stat, inclusiv la Aeroportul Internațional Chișinău, călătorii primesc broșuri informative cu detalii despre Târgul de Crăciun. Pentru a fi mai convingători, polițiștii de frontieră plasează pliantele chiar în pașapoartele vizitatorilor, după încheierea procedurilor de verificare și îi îndeamnă pe călători să sărbătorească magia sărbătorilor de iarnă împreună „Acasă de Crăciun”.

Startul primului Târg de Crăciun tradițional, în stil european la Chișinău, organizat de Guvernul Republicii Moldova, va fi dat în data de 15 decembrie, la ora 18:00. Iar timp de o lună, strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Aleksandr Pușkin va deveni pietonală. Zona este decorată cu mii de luminițe, pentru ca toți cei dragi, aflați în țară sau reveniți de peste hotare, să sărbătorească luminos împreună „Acasă de Crăciun”.

Bucuria sărbătorilor de iarnă va putea fi trăită și împărtășită în cele cinci zone speciale ale Târgului de Crăciun, care vor cuprinde activități pe interesul tuturor membrilor familei.

Magia primului Târg de Crăciun tradițional, în stil european la Chișinău va ajunge și în mediul online, pe site-ul oficial targuldecraciun.md și pe pagina de Facebook – facebook.com/TarguldeCraciunMD

În acest an sărbătorim împreună „Acasă de Crăciun”!

Noutați dupa tema