Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Septembrie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Un studiu al Universităţii Harvard arată că noul coronavirus ar fi putut lua naştere în luna august a anului trecut

Un studiu al Universităţii Harvard arată că noul coronavirus ar fi putut lua naştere în luna august a anului trecut

Noile cercetări ale Universităţilor Harvard şi Boston arată că noul coronavirus era prezent în China încă din luna august a anului trecut, cu câteva luni înainte să fie raportate primele cazuri în Wuhan, primul epicentru al pandemiei. Autorităţile chineze au respins rezultatele, potrivit Forbes.
Cercetătorii celor două universităţi au examinat informaţiile înregistrate prin intermediul sateliţilor, studiind astfel locurile de parcare de-a lungul spitalelor din Wuhan şi datele motorului chinez de căutare Baidu.
Astfel, a fost observată o creştere a numărului de căutări pentru simptome precum diareea şi tuşitul şi o creştere a traficului din parcările spitalelor încă din luna august, cu patru luni înainte să fie raportate primele infecţii, ceea ce implică „o asociere cu epidemia actuală”.
Imaginile din satelit şi trendurile motoarelor de căutare au fost folosite anterior pentru a monitoriza „indicatorii timpurii ai epidemiilor” şi tiparele care nu au fost identificate de autorităţile sanitare.
„Chiar dacă nu putem confirma că descoperirile sunt legate în mod direct de COVID-19, dovezile susţin alte studii care arată că virusul a luat naştere înainte să fie asociat cu pieţele de animale vii din Wuhan”, spun cercetătorii.

Zf.ro

Noutați dupa tema