Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Iunie, a.2021Capcană pentru piața produselor petroliereLászló DIÓSI: Foreign investments come to Moldova due to banking system stabilityCând nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Thailanda îi ispiteşte pe călători cu o carantină în lux

Thailanda îi ispiteşte pe călători cu o carantină în lux

Călătorii care vin din străinătate în Thailanda se pot muta într-o staţiune unde beneficiază de cazare de lux în condiţii de carantină pentru a evita măsurile de izolare „spartane“ ale guvernului, scrie Financial Times.
Hotelurile thailandeze afectate dur de pandemia de COVID-19 vând un produs de nişă în efortul de a se menţine pe linia de plutire: pachete de carantină de lux pentru călătorii care vin din străinătate. Guvernul Thailandei a permis unui număr de cinci hoteluri din Bangkok şi din jurul oraşului să găzduiască oaspeţii care necesită „servicii speciale, pe cheltuială proprie“, ca alternativă la carantina impusă de stat.
Spre exemplu, Movenpick BDMS Wellness Resort Bangkok, operată de un lanţ hotelier elveţian şi deţinută de unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din Thailanda, oferă un pachet „Homecoming Health Watch“ de cinci stele la preţul de 1.832 dolari. Acesta include transferuri la aeroport, pensiune completă pentru 15 nopţi şi plimbări în aer liber prin grădinile hotelului.
“Am anunţat pachetul, apoi oamenii care erau în carantină obligatorie au început să ne sune“, spune Bruno Huber, directorul general al staţiunii. „A fost un truc frumos.“ Thailanda a fost prima ţară după China care a raportat cazuri de Covid-19, dar boala nu s-a răspândit la fel de agresiv ca în alte state. Cu toate acestea, industria turismului, un motor economic important, s-a prăbuşit.

Zf.ro

Noutați dupa tema