Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Octombrie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Italia. S-au redeschis graniţele, iar turiştii nu o să mai fie plasaţi în carantină: „Nu trataţi Italia ca o lepră”

Italia. S-au redeschis graniţele, iar turiştii nu o să mai fie plasaţi în carantină: „Nu trataţi Italia ca o lepră”

Italia şi-a redeschis graniţele şi a pus capăt restricţiilor de călătorie între regiuni, sperând să încurajeze turiştii să vină în ţară pentru a-şi petrece vacanţa de vară, anunţă BBC.
Italia a fost prima ţară din Europa lovită puternic de noul coronavirus devenind primul focar de infecţie de COVID-19. Peste 33.000 de decese s-au înregistrat în Italia, conform datelor furnizate de worldometers.

Conform Euronews, pe lângă redeschiderea frontierelor pentru călătorii europeni, Italia a ridicat restricţiile de circulaţie între regiuni, iar localnicii şi turiştii nu vor mai fi plasaţi în carantină. De asemena, statul peninsular se confruntă în prezent cu cea mai gravă recesiune după cel de-al Doilea Război Mondial şi speră se salveze industria turistică ce va duce la o redresare economică.

Se preconizează că zborurile internaţionale vor fi reluate doar în trei oraşe majore: Milano, Roma şi Napoli. „Nu trataţi Italia ca o lepră”, a spus Luigi Di Maio, Ministrul de externe din Italia, care a precizat că Italia este un loc sigur de vizitat pentru turişti. De asemenea, acesta a anunţat că va merge în Germania, Slovenia şi Grecia în acest weekend pentru a le demonstra că ţara sa este un loc sigur de vizitat şi că aşteaptă câţi mai mulţi turişti în această vară.

Mediafax.ro

Noutați dupa tema