Noutaţi

Straniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Octombrie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

ILUZIE OPTICĂ. Imaginea devenită virală pe reţelele de socializare care i-au împărţit pe internauţi. Voi ce vedeţi?

ILUZIE OPTICĂ. Imaginea devenită virală pe reţelele de socializare care i-au împărţit pe internauţi. Voi ce vedeţi?

Întotdeauna apariţia unei imagini pe reţelele de socializare, care crea adesea iluzii optice a stârnit controverse şi a reuşit să provoace opinii diferite venite din partea internauţilor.

Recent, o imagine pusă în mod special, pe timpul acestor vremuri în care miliarde de oameni sunt sfătuiţi să stea în casă şi să renunţe la vacanţe, a făcut furori pe social media reuşind să ne facă să ne gândim la vacanţă la prima vedere.

„Ce vedeţi în poză? O barcă sau un cheesecake?”, este întrebarea care apare pe Facebook în dreptul unei imagini cu o prăjitură. Pentru că mulţi au răspuns că în fotografie este o barcă, imaginea a fost postată şi pe Instagram, însă acolo explicaţia a fost în spirit de glumă: „Vrei atât de mult să călătoreşti încât nu ţi-ai dat seama că în poză e o prăjitură”.

Mediafax.ro

Noutați dupa tema