Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Septembrie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Esquire: România este una dintre cele mai sigure ţări din Europa de vizitat. Italienii vor să vină la munte

Esquire: România este una dintre cele mai sigure ţări din Europa de vizitat. Italienii vor să vină la munte

Pandemia cu COVID-19 a dat peste cap toate planurile privind turismul în Europa. Totuşi, oamenii îşi fac planuri pentru concediu.
Publicaţia Esquire a inclus România printre cele mai sigure ţări din punctul de vedere al COVID 19 din Europa.
Astfel, România este apreciată pentru mâncare, peisaj montan şi city-break-uri.
”Din lista noastră de staţiuni turistice europene sigure şi perfecte pentru această vară, România este cea pe care italienii au tendinţa să o viziteze cel mai puţin. Cu toate acestea, este o greşeală: pentru iubitorii de mâncare, oraş şi munte, România este un adevărat paradis. Iar costurile sunt, de asemenea, absolut accesibile. Acest 2020 este anul potrivit pentru recuperare: România este printre cele mai sigure locaţii de pe întregul continent european în contextul pandemiei”, a spus Esquire.
Alte ţări pe lista Esquire sunt Grecia, considerată a fi ”extrem de iubită de noi italienii pentru cultură, istorie şi natură”, Croaţia care este ”la câîteva ore de mers cu maşina de Italia şi este foarte vziitată de italieni”, dar şi Portugalia, care deşi nu are avantajul apropierii este o ţară cu o natură superbă.

Mediafax.ro

Noutați dupa tema