Materialele sectiunii

Președintele rus Vladimir Putin l-a primit, miercuri, la Kremlin pe  Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon, care se află în Rusia în vizită de lucru.

Președintele rus Vladimir Putin l-a primit, miercuri, la Kremlin pe Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon, care se află în Rusia în vizită de lucru.

Potrivit serviciului de presă al Kremlinului, liderii celor două state au discutat teme cheie pe agenda bilaterală și probleme actuale regionale. Vladimir Putin, printre altele, a atestat o creștere semnificativă a cifrei de afaceri pe mărfuri între cele două ţări. "În doar 11 luni ale anului trecut, comerțul nostru a crescut cu aproape 29,5%, ajungând la 1 miliard 380 milioane USD, ceea ce este mai mult decât în întreg anul precedent 2017. Am luat decizii suplimentare privind productia de fructe și legume, la cererea dumneavoastră, și pe produsele vitivinicole. Am vorbit că aceste decizii - așa cum am reflectat în hotărârea guvernului - vor fi valabile până la sfârșitul lunii martie a acestui an. Vom monitoriza în comun modul în care se desfășoară această activitate și vom decide cum să continuăm în această direcție ", a declarat Vladimir Putin. El a menționat că a fost luată și o decizie corespunzătoare privind migrația forței de muncă pentru a susține persoanele care nu au comis încălcări grave ale legislației ruse privind migrația. // 30.01.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema