Materialele sectiunii

Ministerul Economiei și Infrastructurii a prezentat Platforma sistemului informațional privind starea drumurilor publice din Republica Moldova.

Ministerul Economiei și Infrastructurii a prezentat Platforma sistemului informațional privind starea drumurilor publice din Republica Moldova.

La moment, aplicația poate fi accesată pe Telegram, contul – ASD Trafic. În scurt timp, aplicația va fi extinsă și pe alte platforme. Harta interactivă va fi accesibilă pe site-ul Administrației de Stat a Drumurilor, la categoria – Starea actuală a drumurilor, dar și pe site-ul Ministerului Economiei și Infrastructurii. „De asemenea, avem o Linie Verde specială dedicată informării cetățenilor, în special a celor care nu au acces la internet și nu pot vedea online starea drumurilor. La acest Call Center putem suna înainte să plecăm la drum – spunem traseul și ni se oferă informații privind starea drumurilor până la destinație. Numărul este 022 22 55 30. Platforma lansată astăzi va fi de folos și drumarilor care vor cunoaște exact unde este nevoie de intervenit”, a declarat la lansare ministrul Economiei şi Infrastructurii Chiril Gaburici. În același timp, pe Platforma sistemului informațional privind starea drumurilor publice din țară se vor putea vizualiza și informații privind starea vremii, condițiile de circulație pentru mașini de tonaj mic sau camioane și va fi integrat sistemul camerelor video amplasate pe tot teritoriul Republicii Moldova.// 23.01.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema