Marca națională "Vinurile Moldovei" va prezenta la expoziția ProWein 2017 din Düsseldorf, din perioada 19-21 martie, un număr record de întreprinderi vinicole - 33 companii.

Marca națională "Vinurile Moldovei" va prezenta la expoziția ProWein 2017 din Düsseldorf, din perioada 19-21 martie, un număr record de întreprinderi vinicole - 33 companii.

Despre aceasta a anunțat Oficiul Național al Viei și Vinului, menționând că, în total, 210 vinuri sub marca comună Wine of Moldova pe standul Moldovei, cu o suprafață totală de 180 de metri pătrați, la expoziția ProWein în acest an vor prezenta: Albăstrele Wines, Rădăcini, Alianța Vin, Asconi, Bardar, Basavin & Co, Călărași Divin, Carpe Diem, Castel Mimi, Chateau Vartely, Cricova, Vinăria Dac, DK Intertrade, Doina Vin, Equinox, Et Cetera Winery, Ever Vin, Fautor, Gitana Winery, Imperial Vin, Maurt, Migdal-P, Mileștii Mici, Minis Terrios, Mold-Nord, Pelican Negru, Purcari, Bostavan, Sălcuța, Suvorov Vin, Kazayak, Timbrus, Vinăria din Vale, Vinăria Poiana, Vinuri de Comrat, Wine International Project. În general, Moldova va participa la expoziția ProWein a 4 oară. Se preconizează că de această dată expertul internațional și scriitorul Robert Joseph va organiza la standul Moldovei un atelier interactiv cu degustație de vin, care va familiariza participanții cu arta decupajului și va oferi vizitatorilor posibilitatea de a crea rețete proprii, combinând sorturile de struguri din Moldova (Rară Neagră Fetească neagră, Fetească alăa si Fetească regală) cu soiurile internaționale. Standul Wine of Moldova va prezenta, de asemenea, oportunitatea unică de a face cunoștință cu companiile vinicole din Moldova. Cu ajutorul tehnologiei "realitate virtuală", punând ochelari speciali inovatori, vizitatorii se pot "plimba" prin galeriile vinicole subterane ale țării noastre și pot vizita la distanță 6 fabrici de vin. ProWein - una dintre cele mai mari expoziții de vinuri din lume. În acest an, vor participa 6,300 de expozanți din peste 60 de țări, care vor prezenta produsele pentru mai mult de 60 de mii de vizitatori. Evenimentul este o platformă eficientă pentru stabilirea unor parteneriate și relații de afaceri, precum și pentru dezvoltarea posibilităților de export. // 16.03.2017- InfoMarket.

Noutați dupa tema