Magia sărbătorilor de iarnă unește destine: Cerere în căsătorie spectaculoasă în atmosfera de poveste a Târgului de Crăciun din Chișinău

Magia sărbătorilor de iarnă unește destine: Cerere în căsătorie spectaculoasă în atmosfera de poveste a Târgului de Crăciun din Chișinău

„Acasă de Crăciun” se unesc destine. Un tânăr a decis să-și ceară de nevastă aleasa inimii în fața sutelor de vizitatori de la primul Târg de Crăciun în stil european la Chișinău. Și pentru ca momentul să fie unul inedit, tânărul îndrăgostit a fost susținut de o fanfară formată din Moși Crăciuni. Pe fundalul celebrei piese „Besame mucho” și în timp ce pe ecranul de pe scenă a apărut poza cuplului, Dumitru a adresat întrebarea tradițională: „Vrei să fii soția mea?” Copleșită de emoții, viitoarea mireasă i-a răspuns cu fermitate: „Da!”
Dumitru și Natalia sunt de doi ani împreună. Bărbatul spune că a ales să-și ceară iubita de soție „Acasă de Crăciun”, pentru că și-a dorit să combine cel mai importat moment din viața lui cu atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

Până pe 14 ianuarie „Acasă de Crăciun” e multă magie!
Târgul de Crăciun din Chișinău este deschis zilnic de la ora 10.00 și până la 22.00, pe strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor A. Pușkin și G. Bănulescu Bodoni, iar în cele 5 zone special amenajate fiecare își găsește activități cu tematică invernală. Un program artistic impresionant întreține atmosfera de sărbătoare zilnic. În Zona de poveste, aflată în vecinătatea bradului, copiii pot sta de vorbă cu Moș Crăciun chiar în căsuța lui și primesc daruri. Zona de gheață oferă adrenalină pe o suprafață de 840 de metri pătrați, unde este amenajat cel mai mare patinoar din țară. Desprins din filme, un carusel cu 72 de locuri este atracția din Zona aventurii. De la mic la mare, oricine poate descoperi produse și meșteșuguri tradiționale în cele 22 de căsuțe din lemn, care îmbie cu delicatese culinare sau decorațiuni lucrate manual în Zona tradițiilor. Cei mai norocoși au posibilitatea să devină câștigătorii unor premii de excepție la Tombola de Crăciun.
Primul târg deTârgul de Crăciun în stil european la Chișinău este organizat de Guvernul Republicii Moldova.